FC Tømrer tilbyder

Vi er specialister i projektudvikling, hvor kunden kommer med ønskerne, og FC Tømrer leverer løsningen. Parcelhuse, sommerhuse, totalrenovering af administrationsbygninger, renovering, om- og tilbygning, vinduer og døre, nyt tag og tagreparationer, løbende service m.m. er eksempler herpå.

Vi udfører opgaver både som total- og delentrepriser, og vi lægger særlig vægt på høj kvalitet samt at overholde foreskrevne regler og bygningsreglementet til punkt og prikke. Derfor er vores samarbejdspartnere også nøje udvalgt, hvilket skaber et stærkt team af dygtige og pålidelige håndværkere, som sikrer dig det bedste resultat.

Tryghed og kvalitet går hånd i hånd. Vi har konstant fokus på kvalitet og går ikke på kompromis, når det gælder vores kunder. Vi sætter en stor ære i vores faglighed, og vi ønsker at bidrage til at højne kvaliteten af fagligheden i branchen.

Vi er din professionelle partner, vi leverer kvaliteten og gør alt for at sikre dig en god oplevelse. Vi sætter en ære i vores engagerede, tillidsfulde og fagligt dygtige medarbejdere og går ikke på kompromis med vores håndværk. Det kalder vi godt håndværk.

Ingen opgaver er hverken for lille eller for stor - vi hjælper gerne med både mindre serviceringer samt store totalentrepriser.